Kreativ kafe 3 april – og glede skapte vi

Kreativ kafe 3 april

«Betrakt deg selv som en fargeblyant.
Du er sikkert ikke alles favorittfarge,
men en eller annen dag vil noen ha bruk for deg
for å fullføre sitt bilde …» – Ukjent

Kreativ kafe 3 april

Å trekke engle kort eller tarotkort for å bli bevisstgjort på en følelse er blitt meget populært på kreativ kafe. Det er modig å fortelle om sine følelser… modig…forstå sine usynlige fengsler… gi slipp og bli fri… Du er god nok ALLTID

Min erfaring er, at å det sitte i grupper og trekke kort, for så å snakke sammen om følelsene som kommer frem, vil bevisstgjøre oss på mye av det som trenger å bearbeides inni oss. Ved å sitte i grupper kommer flere saker/følelser opp og vi får en mulighet til å endre våre indre fengsler/hindringer på en raskere måte. Vi må gjøre endringen selv, ved å forstå det bakenforliggende til våre reaksjoner… stikkord… indre barn…

«Ved å trekke et kort kan du ved hjelp av ytre ting (kortet) bli bevisst på en følelse som du trenger å se nærmere på. Det vil komme opp til overflaten og du kan starte å bearbeide og integrere det i deg. Det er iallefall min erfaring!»

Kreativ kafe 3 april 2

På minidecoupage kurset denne gangen brukte vi ikke maling… vi bare rev opp servietter og limte disse på lerretet. Akkurat slik Solveig hadde gjort på disse lampeskjermene, som hun hadde tatt med for å vise frem på kreativ kafe. De var utrolig vakre. Du blir jo bare glad når du ser noe så vakkert og kreativt! Jeg og de andre som var der ble meget inspirert av de flotte lampeskjermene…

«Jeg ønsker at du tar med deg noe du har laget på kreativ kafe, slik at du kan inspirere andre eller du kan bli inspirert av det andre har med…»

Neste kreative kafe er torsdag 24 april.
Kl 12.00-15.00 i Mælagata 29, Skien. Vi ?SES!


Vis større kart

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 6 mars – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 6 februar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 23 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 9 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 12 desember – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 28 november – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 14 november – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi