«Din indre kreativitet» kurs med vernissage – oktober

Decoupage

Har du lyst til å utfordre deg selv?

Bli med på «Din indre kreativitet» kurs med vernissage – utstilling i Galleri AB.

Dette kurset retter seg mot den kreative mann og kvinne i gata og for bedrifter som ønsker å utfordre seg selv.

Vi begynner med å finne et tema som du er oppe i akkurat nå. Deretter finner vi servietter som skal limes på lerret og maler i de farger du ønsker. Temaet kan være alt mulig, det kan for eksempel være en følelse som du ønsker å bearbeide. Det blir spennende å se hvordan arbeidet ditt utvikler seg og om følelsen endrer seg i løpet av disse to dagene kurset varer.

Etter lunsj begge dager, blir det en guidet meditasjon, hvor jeg leder deg på en indre reise. Her bruker jeg min måte å manifestere det jeg ønsker å tiltrekke meg i hverdagen. Denne meditasjonen utfører jeg selv hver eneste kveld. Det er en kombinasjon av flere meditasjoner jeg har lært på forskjellige kurser, som jeg har gjort om til min egen.

Meditasjon<<

På dette kurset tilbyr jeg deg muligheten til å utfordre deg selv, sosialt fellesskap, mestring og meditasjon.

VERNISSAGE – de siste to timene på dag to skal vi ha utstilling i Galleri AB, som ligger i Lundegata 29. Du kan invitere hvem du vil til å se ditt kunstverk! Jeg gleder meg til å se hva du får til!

Kurser for Oktober:

lørdag 26. og søndag 27. Oktober                        kl 10.00 – 16.00

mandag 28. og tirsdag 29. Oktober                      kl 10.00 – 16.00 

                        Frist for påmelding: 1 uke før kurset starter


Materiale
r (inklusive 4 lerreter), kaffe, te og frukt inngår i prisen på kr 2.700,-

Påmelding eller spørsmål gjøres til Anita Bjørbekk på ab@kreativkunst.no eller på tlf 469 07 508.

Kontakt<<

PROGRAM:
Dag 1

10.00-12.00 – finne servietter og lime på lerret.
12.00-12.30 – lunsj
12.30-13.30 – guidet meditasjon
13.30-16.00 – male på lerret
Dag 2
10.00-12.00 – finne servietter og lime på lerret.
12.00-12.30 – lunsj
12.30-13.30 – guidet meditasjon
14.00-16.00 – VERNISSAGE i Galleri AB                                            

«Din indre kreativitet» + vernissage<<