Mulighetspodden – episode 7 – Listebygging

Vil du ha en gulrot?

Listebygging er at du samler inn epost adressene til dine idealklienter ved å gi dem en gulrot i form av f.eks et gratiskurs, PDF dokument, E bok, arbeidshefte, lydfil, video e.l.

Når du har fått eposten kan du sende mailer med tips og relevante tilbud for å skape en god relasjon til dine idealklienter slik at de blir kjent med deg.

Du skaper tillit og viser at du er eksperten på ditt felt slik at de ønsker å kjøpe det du tilbyr.

For å få solgt dine produkter er listebygging en viktig brikke. De som bygger en liste har høyere sannsynlighet for å få salg enn de som ikke gjør det. 

 

I denne episoden forteller vi, Linda Cecilie, Pernille, Heidi og Anita litt om våre utfordringer og erfaringer i forhold til listebygging.

Håper du blir inspirert til å gå i gang med å bygge liste med dine idealkunder OG vi hører gjerne fra deg på Facebook eller Instagram på Mulighetspodden.

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

 

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).