Webinar onsdag 14 november kl 20.00


Bli med på 30 min Gratis Webinar onsdag 14 november kl 20.00

Jeg skulle holde et webinar på søndag, men det ble skikkelig mislykket.

Jeg utfordret meg selv og skulle prøve meg på en ny type webinar hvor jeg brukte Zoom. Zoom ønsker jeg å teste ut fordi det kan gi et mer personlig preg på webinaret, men det endte med at nesten ingen av de som meldte seg på kom inn. De som kom inn fikk tilgang da jeg var ferdig med å holde presentasjonen. Utrolig kjedelig for dere som ønsket å bli med og for meg, jeg beklager dette.

Nå holder jeg på å finne ut av hva som gikk galt og dersom du vil få dette webinaret med deg så får du en ny mulighet til å bli med på onsdag.

Trykk her om du ønsker å bli med på 30 minutters webinar på onsdag kl 20.00.

 

Det å mislykkes er også en del av det jeg presenterer i webinaret. Jeg har mislykkes så mange ganger at nå har jeg lært at jeg ikke skal gå ned i kjelleren men heller bruke min energi på å forstå hvordan jeg kan gjøre ting på en annen og bedre måte.

Det å tørre å mislykkes kan du også bruke som læring til å ta i mot det som kommer til deg med letthet og glede. Dersom du tør å utfordre deg selv og om du ikke lykkes på første forsøk, så vil du komme i mål dersom du ikke gir opp. Det er iallefall min erfaring.

 

 

Så jeg tar denne feiling som en  læring og utfordring til å finne ut hvordan jeg kan gjøre det rett neste gang. Jeg justerer meg mot målet mitt som er å holde et knakende bra webinar for deg onsdag 14 november kl 20.00.

 

Trykk på link om du vil være med:

Meld deg på nå