Mulighetspodden – episode 6 – Prissetting

Tema for denne episoden er «Prissetting»

I denne podcasten snakker vi, Anita, Linda Cecilie, Pernille og Heidi om hvor viktig det er å jobbe med å sette pris på nettkurs/onlinekurset ditt.
Vi diskuterer hva som er viktig å tenke på når man skal sette pris. Er det mer enn bare å se hva konkurrentene tar og legge seg litt lavere enn dem?

Hva er kunden villig til å betale?

 

Hva koster det å lage det?
Når man lager nettkurs/onlinekurs så er det ofte deg selv du skal selge. Du selger din kunnskap. Det kan trigge oss i forhold til hvilken verdi vi setter på oss selv.

Vi forteller litt om hva hvordan vi har gjort det og hva som er nyttig å tenke på. I tillegg snakker vi litt om hvor vi er i prosessen nå med å lage onlinekurs.

 

Oppgave:

Heidi har laget en enkel oppgave til deg som du kan gjøre. Ved å sette opp dine produkter, legge inn en pris og antall kunder du selger til, så kan du leke deg litt i prosessen med å sette pris. Du vil oppdage at du ser på tallene på en ny måte og at du får nye ideer og mål i denne prosessen. 

Trykk her for å få oppgaven og start med å leke med tallene dine >>

 

Håper du blir inspirert til å gå i gang med ditt gratiskurs OG vi hører gjerne fra deg på Facebook eller Instagram på Mulighetspodden.

 

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).